Haber

Adnan Oktar Organize Suç Örgütü operasyonunda 8 zanlı tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğüİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Organize Hataları Soruşturma Bürosu tarafından Adnan Oktar Organize Suç Örgütü’nün yeni yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 27 Nisan’da 3 ilde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan zanlılardan 8’i tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Organize Kabahatler Soruşturma Bürosu’nun mevcut yapılanma ve faaliyetlerini deşifre etmeye yönelik soruşturması kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Kabahatler ve Firar Şube Müdürlüğü ekipleri, 27 Nisan’da eş zamanlı olarak İstanbul, İzmir ve Samsun’da bulundu. Adnan Oktar Organize Suçlar Teşkilatı. operasyon düzenleyerek toplam 17 kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, gözaltına alınanlardan 10’unun Adnan Oktar Organize Suçlar Örgütü üyesi olduğundan şüphelenildiği, 7’sinin ise söz konusu operasyonda tesadüfen yakalanan ve kimliği tespit edilen şahıslar olduğu belirtildi. hakları suçlardan dolayı da tutuklama kararına tabi tutulmuştur. Söz konusu 7 kişi bir gün tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adnan Oktar Organize Kabahatler Teşkilatı üyesi 10 zanlıyla ilgili emniyetteki işlemleri bugün tamamlandı. Bunlardan biri emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, 9 kişi adliyeye sevk edildi. Nöbetçi hakimliğe sevk edilen 9 kişiden 8’i tutuklandı. Bir kişi hakkında denetim kararı verildi.

Kaynak: ANKA / Güncel

sultanhisar-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu