Ekonomi

Sayıştay 25 denetçi yardımcısı adayı alacak

Sayıştay Başkanlığı, boşalan 25 takım için denetçi yardımcısı adayı alacak.

Kurumun Resmi Gazete’de yayımlanan duyurusuna göre adaylar eleme, yazılı ve mülakat sınavına tabi tutulacak.

25 denetçi yardımcısı adayı alımı için sınav başvuruları 19-25 Temmuz tarihleri ​​arasında yapılabilecek. Geç başvuru tarihi 3 Ağustos olarak belirlendi. Sınava başvurular elektronik ortamda ÖSYM başvuru merkezlerinden, bireysel olarak internetten (ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr ​​adresinden) veya ÖSYM Aday İşlemleri Taşınabilir Uygulaması üzerinden alınacaktır. . Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Yeterlilik sınavı 3 Eylül’de Ankara’da yapılacak. Bu sınavda başarılı olanlar için klasik usulde yazılı sınav iki oturum halinde yapılacaktır. İlk oturum 4 Kasım Cumartesi, ikinci oturum ise 5 Kasım Pazar günü yapılacak. Yazılı sınavı geçenler mülakat sınavına katılma hakkı kazanacak. Sayıştay tarafından yapılacak mülakat sınavının yeri ve saati, yazılı sınavda başarılı olan adayların e-posta adreslerine gönderilecektir. Başarılı adaylar Sayıştay’ın internet sitesinde ilan edilecektir.

Başvuru koşulları, aranan nitelikler ve sınava ilişkin bilgilere Resmi Gazete’nin yanı sıra Sayıştay’ın internet sitesinden de ulaşılabilmektedir.

altindag-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu