Teknoloji

Starfield Hakkında Yeni Detaylar Açıklandı: Kara Aracı Yok, Gezegenlerin %10’unda Hayat Var

Yayınlanması için gün saydığımız Starfield’dan yeni bir haber var. Bethesda’nın başkanı kıdemli oyun geliştiricisi Todd Howard, Starfield hakkında bazı oyuncuları şüpheye düşürürken bazılarını heyecanlandıran yeni bilgiler paylaştı.

Bethesda’nın üst düzey yöneticisi Todd Howard, tüm oyun dünyasını heyecanlandıran yapım hakkında yeni detaylar verdi.

Todd Howard, 45 dakikalık oynanış görüntülerinde gördüklerimizle ilgili yeni ayrıntılar ekledi. Howard’ın açıklamalarına göre keşfedebileceğimiz gezegenlerin sadece %10’unda yaşam olacak. Gezegenler birden fazla biyoma ev sahipliği yapabilir, ancak hepimiz canlılarla karşılaşmayacağız.

Ayrıca, gezegenleri araçla keşfetmeyi unutun!

Pek çok oyuncu, yayınlanan oyun manzaralarında bir kara aracının eksikliğini hissetti. Bu konuya değinen Howard, gezegenleri keşfederken kara aracından faydalanmayacağımızı bunun yerine yürüyerek ve sırtımızdaki jetpack ile gezegeni gezebileceğimizi söyledi.

Sonsuz uzayda ‘çok’ yalnız olmayacağız.

Howard’ın ele aldığı bir başka sorun da daha önce bahsedilen romantik bağlardı. Gemimize aldığımız mürettebatımızın bazı üyeleri ile romantik bağlar kurabileceğimiz son açıklamalardan sonra ortaya çıktı.

Starfield, mod yapımcıları için bir cennet vaat ediyor.

Daha önceki açıklamalarda oyunun mod yapımcılarına geniş imkanlar sunduğunun farkındaydık. The Elder Scrolls V: Skyrim’in bazı modlarla neredeyse bambaşka bir oyun haline geldiğini düşünürsek, Starfield için olasılıklar neredeyse sonsuz gibi görünüyor. Örneğin Howard’ın olmayacağını duyurduğu kara araçları modderler sayesinde kesinlikle Starfield’a eklenecek.

Starfield, 6 Eylül’de çıkış yapacak.

Yalnızca PC ve Xbox X/S konsollarına gelecek olan Starfield, ilk günden itibaren Game Pass sistemine de eklenecek. Oyunun standart sürümü PC’de 899 TL iken Xbox cephesinde 1.150 TL fiyat etiketine sahip.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu